BEST FIT TENNIS TOERNOOI

dinsdag, 26 februari, 2019
Op zaterdag 30 maart a.s. organiseren we een sportief en gezellig evenement voor al onze leden: het Best Fit Open Tennistoernooi. Vind je het leuk om eens op een andere manier sportief bezig te zijn? Geef je dan op voor deze gezellige middag.

Er wordt gespeeld in teams; de wedstrijden die gespeeld worden zijn mix-dubbels en duren 20 minuten. In totaal speel je 6 wedstrijden. We hebben plaats voor 24 mannen en 24 vrouwen en vanaf 15 jaar ben je van harte welkom om mee te doen.
Beginner of juist gevorderd? Dat maakt niet uit, het gaat om de gezelligheid. Maar uiteraard houden wij rekening met je ervaring en zullen we dit meenemen met de indeling van de teams.

Het toernooi wordt gehouden bij Smashing in Best en start om 16.00 uur (aanwezig om 15.30 uur voor registratie). Rond de klok van 20.00 uur zullen we de winnaars bekend kunnen maken.

De inschrijfkosten bedragen € 8,50 per persoon, te voldoen bij inschrijving. Inschrijven kun je doen via één van onze medewerkers. Bij aankomst krijg je tevens 2 consumptiebonnen voor aan de bar. Het (avond)eten wordt verzorgd! Het is de bedoeling dat je eigen materiaal meeneemt, voor tennisballen wordt gezorgd.

Lijkt het je leuk om samen met andere leden een sportieve en gezellige middag te hebben? Geef je dan op bij de balie!

info [at] best-fit.nl (subject: copyright%20website) (Copyright BEST FIT 2019)