BEST FIT Meiwandeling

zondag, 5 mei, 2019
Op zondag 26 mei a.s. organiseren we weer een heerlijke buitenactiviteit: lekker wandelen door het Brabantse land. Deze keer hebben we gekozen voor de NS Kampina wandeling.

Info
De Kampina wandeling gaat over de Kampinaheide van Boxtel naar Oisterwijk en is 17 km lang. Renate zal deze wandeltocht vanuit BEST FIT begeleiden. Het is de bedoeling om rond 08.30 uur vanaf station Best te vertrekken naar Boxtel en het is handig als je van tevoren je treinticket hiervoor regelt, zodat dit op de dag zelf geen vertraging geeft.

Tijdens de wandeling zullen zeker 2 rustmomenten worden ingepland, neem dus eten en drinken mee voor onderweg! In het centrum van Oisterwijk is er gelegenheid om gezamenlijk wat te drinken en wellicht te lunchen. De terugreis naar Best is individueel; afhankelijk of je nog wat wil blijven eten en/of drinken.

Route
Smalle beekjes, heidevelden, bossen en vennen zijn de hoofdbestanddelen van het vele natuurschoon langs deze route. De grote heide van de Kampina is een waardevol natuurgebied, waar zeldzame planten en dieren voorkomen. De Vereniging Natuurmonumenten heeft medewerking verleend bij het uitzetten van een prachtige route door dit gebied. Op de heide grazen schapen en runderen; houd de hond hier aan de lijn.

De tocht gaat verder door de afwisselende Oisterwijkse bossen en vennen. Hier kom je langs Bezoekerscentrum Oisterwijk van Vereniging Natuurmonumenten. Je wandelt voornamelijk over onverharde zandwegen en smalle bospaden. De paden op de Kampinaheide kunnen erg drassig zijn! Meer informatie vind je hier: NS Kampina wandeling.

Deelname 
Als je wil deelnemen aan deze mooie wandeling, dan kun je je opgeven aan de receptie. Uiteraard ontvang je een aantal dagen voor de wandeling nog even een e-mail met hierin alle informatie op een rij. Heb je nog vragen? Spreek dan een van onze medewerkers aan!

info [at] best-fit.nl (subject: copyright%20website) (Copyright BEST FIT 2019)