AMRtraining

dinsdag, 3 november, 2015
Door AMR®training het gewenste trainingsresultaat

Trainen met het juiste tempo ; je wordt verplicht om alle oefeningen in een vast tempo uit te voeren.  Zowel concentrisch als excentrisch kunnen wij het tempo aangeven.
De perfecte weerstand ; Wie traint er nu echt maximaal ? Maar weinig mensen. Door de weerstand na een aantal trainingen automatisch aan te passen train je met de juiste weerstand.  Wanneer de verhoging gaat plaatsvinden ligt aan je eigen trainingsprestaties dit gaat allemaal automatisch.
Uitvoering iedere keer hetzelfde ; één keer moet alles juist worden ingesteld, daarna stelt de machine alles automatisch in als je inlogt met je persoonlijke sleutel.
Herstel ; met AMR®training  wordt je gedwongen om met de ideale weerstand te trainen, de rust is dan ook van groot belang. Advies is om minimaal eens per 4 dagen te trainen. Dan heb je voldoende rust en kan je lichaam ook goed herstellen
Voeding ; naast de AMR®training verzorgen wij ook een stuk begeleiding met je voeding. Want voeding, bewegen en rust is een combinatie die heel belangrijk is.

De laatste jaren zijn er ontzettend veel ontwikkelingen in de fitnessbranche. Diverse partijen proberen de markt te veroveren met allerlei beloftes. BEST FIT is van mening met de AMR®training iets aan te bieden waar je ook resultaat mee behaald.  Uiteindelijk moet je natuurlijk wel zelf bewegen en kunnen wij onze Bestse driehoek hanteren.
Aandacht,  Motivatie  en Resultaat is de grondlegger van onze AMR®training.

Juist door deze drie kernwaarden kunnen wij jullie motiveren en stimuleren.  Coaching, motiveren en monitoring komen dagelijks terug in onze begeleiding. AMR®training voegt daar de training aan toe.

AMR®training is een onderdeel van het Best Fit Gold abonnement.
Na een uitgebreide intake (alleen op afspraak), met een aantal metingen van gewicht, vetpercentage, bloeddruk, cholesterol, glucose en een fietstest, gaan wij een persoonlijk programma opstellen voor tien weken.  Na dit gesprek gaan we alle machines  instellen en  testen. Als alles is ingesteld dan kun je direct starten met trainen.  In de 5e week van je programma is het eerste evaluatie-moment. Indien nodig passen we de training aan , we meten het gewicht, vetpercentage en bloeddruk. Dit doen we nogmaals in de 10e week.

Maar na 10 weken houdt het niet op. Juist door onze trainingssoftware kunnen wij wederom een nieuw uitdagend trainingsprogramma aanbieden !  Wat vragen wij van jou ; motivatie, minimaal 2x per week trainen een uurtje trainen en eigen uitdaging !

Wanneer AMR®training
Deze training is uitermate geschikt om te gebruiken tijdens piekuren, de doorloop is snel en tegelijk kunnen er 12 personen trainen zonder wachttijden.  Binnen het uur kun je de 2 ronden afwerken eventueel nog gevolgd door wat stretching. Naast de piekuren gaan wij de 4 E  machines gebruiken voor therapeutisch trainen.

De trainingstijden  AMR®training 
maandag    08.30 tot 15.00 uur / 16.30 tot 22.00 uur
dinsdag       08.30 tot 13.30 uur / 15.00 tot 22.00 uur
woensdag   08.30 tot 13.30 uur / 16.30 tot 22.00 uur
donderdag  08.30 tot 13.30 uur / 15.00 tot 22.00 uu
vrijdag van  08.30 tot 20.00 uur.
Zaterdag / zondag van 08.30 tot 13.00 uur

AMR®training iets voor jou ?

info [at] best-fit.nl (subject: copyright%20website) (Copyright BEST FIT 2019)