Fitness

BEST FIT is voorzien van de meest geavanceerde, computergestuurde en ergonomisch ontworpen fitnessapparatuur van Intenza en Gym80. Deze apparatuur kan worden bediend met de BEST FIT WristID, een polsband met een ingebouwde chip, echter dat hoeft niet als je hier geen prijs opstelt. Nagenoeg alle apparaten kunnen hiermee worden bediend. Daarnaast fungeert dit vernuftig polsbandje met ingebouwde chip als toegangspas, betaalmiddel, personal trainer en opslagplek voor je trainingsschema.

Nu ook AMR®training! Dit is een circuittraining waarbij je met 2x per week 60 minuten trainen het gewenste resultaat kunt behalen. Een optimale doorstroming,dus geen wachttijden. AMR®trainingis een combinatietraining van kracht en cardio. AMR®training is onderdeel van het BEST FIT Basis abonnement.

Door alle corona-maatregelen zijn ook alle fitnesstrainingen via reserveringen. We hebben maximaal tien fitnessblokken per dag van 75 minuten op het rooster staan. Via de BEST FIT App kun je een training reserveren.

info [at] best-fit.nl (subject: copyright%20website) (Copyright BEST FIT 2019)